неділю, 27 березня 2011 р.

Блискуча колекція меблів від Tomas Ekstrom


Для когось меблі - це всього лише необхідні для життя речі, а для когось це об'єкт дизайну, іншими словами об'єкт своєрідного мистецтва. Дизайнер на ім'я Tomas Ekstrom підходить до створення меблів з творчої сторони. Дивимося на його забавні меблі ...


Колекція меблів під назвою Emoticons була створена дизайнером та ілюстратором зі Стокгольма (Швеція) на ім'я Tomas Ekstrom, який працює під псевдонімом Kallbrand. Колекція меблів Emoticons складається з декількох видів стільців, а точніше дана колекція включає чотири стільці, які характеризують такі емоційні стани як: страх, захоплення, відпочинок, зневіру.

Натхненням для створення даної колекції послужили такі питання - Чому нам подобається те, що ми робимо? Чому деякі музичні твори змушують нас сумувати, а інші роблять нас щасливими? Чому все, що відбувається в нашому житті залишає різні емоційні ефекти? Про свою колекцію дизайнер говорить наступне: «Ця колекція намагається розкопати і пояснити емоційні стани, що виникають у тій чи іншій ситуації".

Захоплення


Відпочинок

Страх

Зневіра

Немає коментарів:

Дописати коментар