середу, 9 березня 2011 р.

Найактуальніша «меблева» тенденція 2011 року


Знаменита італійська компанія-виробник меблів Di Liddo & Perego представила колекцію меблів для юних сучасних принцес під назвою Domino Chic. Чарівна концепція унікальних предметів обстановки поєднує в собі сучасні меблеві інновації та розкішні елементи класичних стилів.


Меблі Domino Chic поєднують в собі неприховані від погляду сучасні технології та фурнітуру, риси стилів бароко і модерн, романтизм і непідробний шик. Це новаторське поєднання, яке стане особливо актуальним у 2011-му році, має сформувати креативну обстановку спальні будь-якої дівчини.



Адже навіть самий сучасний мінімалістський інтер'єр стане відповідним контекстом для кожного з пропонованих елементів Domino Chic. Втім, будь-яка з розроблених італійськими дизайнерами моделей, «соло» або в комплекті з сусідами по колекції, може виявитися джерелом натхнення і стимулом для створення унікального індивідуального інтер'єру.


Колекція включає в себе ліжка, крісла, пуфи, тумби, місткі шафи, столи, столики і навіть лампи. Ліжка з розкішними зголов'ями мають зручні обсяги для зберігання постільних речей або колеса для пересування в межах кімнати, а платтяні шафи прикрашені стильними принтами з романтичними написами...


Немає коментарів:

Дописати коментар