пʼятницю, 18 березня 2011 р.

Bigbaboll - дуже весняне крісло для двох


Весна, квіти, кохання! Природа оживає, птахи співають, сонце світить яскравіше, ми потроху «відтаємо» після зими, а італійські дизайнери з компанії Altamoda представляють на виставці Salone Del Mobile 2011 дуже весняне крісло з додатковими функціями під назвою Bigbaboll.

Крісло Bigbaboll від Altamoda

Весна - найромантичніша пора року. Саме тому автори такого в прямому і переносному сенсах «свіжого» елемента обстановки обернули його в різнокольорову «квітучу» тканину від відомої італійської компанії-виробника Ken Scott.


Крісло Bigbaboll від Altamoda

Диван Bigbaboll здатний наповнити кімнату "хвилями" світла, кольору, романтики і комфорту. У забавний корпус цього кольорового предмету меблів інтегровані чарівний світильник у формі квітки і невеликий столик для книги чи філіжанки запашної кави.

Крісло Bigbaboll від Altamoda

Затишний диванчик «для двох» декларує свободу не тільки від самотності і смутного стану душі, але і від приналежності до якого-небудь стилю. Дотепний еклектичний дизайн Bigbaboll з притаманним весні чарівністю цитує відразу кілька стильових напрямів, створюючи власну моду на легкість, шарм і гарний настрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар