середу, 9 березня 2011 р.

Колекція крісел «Книга»


Якщо Ви любите гарні незвичайні предмети і вважаєте, що інтер'єр будь-якої кімнати повинен бути продуманий до дрібниць. Якщо Ви вважаєте, що кожен предмет меблів має бути не тільки практичним і функціональним, але цікавим і креативним. Тоді Вам неодмінно варто звернути увагу на новий концептуальний проект від італійської компанії Busnelli.


Оригінальна колекція крісел отримала назву «Libro», що в перекладі з італійської означає «Книга». Саме цей предмет і надихнув автора на створення свого проекту. За своєю формою модель дійсно нагадує розкриту книгу і навіть запозичує у неї деякі функції.

Наприклад, власник може «перевертати» елементи конструкції, як сторінки томика Шекспіра, таким чином, налаштовуючи зручну для себе висоту сидіння і м'якість спинки. Компанія Busnelli планує випускати крісло «Libro» у різних кольорах, таких, як чорний, білий і золотий.

Варто також відзначити, що конструкція має металевий каркас, з'єднаний шарніром в середині, сидіння і спинка виготовлені з композиційного матеріалу на основі вуглецевого волокна, яка не піддається деформації поліуретанової піни, і оббиті стовідсотковим поліестером. Стильні та цікаві, креативні і кумедні ці моделі стануть відмінним доповненням сучасного інтер'єру з неабияким дизайном. За допомогою оригінальних крісел з колекції «Libro» Ви зможете створити унікальну, ні на що не схожу обстановку в своїй кімнаті.

Немає коментарів:

Дописати коментар