понеділок, 14 березня 2011 р.

Правильний догляд за меблями для ванної кімнати


Меблі у ванній кімнаті грають величезну роль, так як не просто створюють красивий і стильний візуальний ефект, але і є способом зберігання різного роду дрібниць, необхідних для використання під час процедури прийняття душу або ванни.

Меблі для ванних в даний час є об'єктом пильної уваги дизайнерів, тому в сучасних магазинах можна знайти предмети меблів самих стильних і модних виробників, які, до слова буде сказано, не найдешевші. Тому питання про догляд за меблями є найважливішим для більшості господарів і господинь.


Коли ми говоримо про догляд за меблями, ми маємо на увазі перш за все збереження її від зайвої вологості і води. Незважаючи на те, що меблі спочатку створюються з урахуванням цього нюансу, все ж попадання зайвої кількості вологи може зіпсувати деякі види того матеріалу, з якого вона складається. Наприклад, меблі з ДСП і МДФ не люблять, коли на неї потрапляє вода, тому якщо у вас меблі саме з цих матеріалів, то краще всього встановлювати предмети гарнітуру далі від раковини або ванни, а після прийому водних процедур витирати всі калюжі, що утворилися.

Ні в якому разі не застосовуйте засоби що містять кислоти, розчинники або абразивні матеріали для догляду за меблями.

Якщо у ванній кімнаті ви проводите різного роду процедури, що вимагають використання парфумерії або фарбувальних засобів, то при випадковому попаданні на меблі навіть краплі цих засобів, необхідно відразу ж їх витирати, щоб уникнути плям.

Якщо у вашій ванні є хромовані деталі меблів або деталі зі скла, які, до речі, дуже гарно виглядають, то вони вимагають досить ретельного догляду, адже попадання на них навіть звичайної води залишає постійні розводи та плями. Їх необхідно часто протирати сухою ганчірочкою.

Якщо ваша ванна рясніє дзеркалами, то слід використовувати для догляду за ними засоби, які призначені саме для чищення дзеркал, а не рідини для чищення скла, від яких з часом ваші дзеркала потьмяніють.

Для догляду за пластиковими деталями меблів не можна використовувати засоби, що містять кислоти або лугу, інакше вони можуть змінити колір.

Немає коментарів:

Дописати коментар