понеділок, 21 березня 2011 р.

Тенденції інтер'єру-2011


У рамках всесвітньо відомої виставки imm cologne визначені інтер'єрні тенденції року, що наступив.


Емоції: терпкість гіркого шоколаду

Варто звернутися до непомітного, але в той же час ясного рішення. В інтер'єрі повинна відчуватися прихована пристрасть. Змішання старого і нового, поєднання класичних і високотехнологічних рішень - ось правильний шлях. Актуальними будуть геометричні форми, приглушені кольори та натуральні матеріали.

Новий погляд на старі речі

Нові матеріали і форми змусять поглянути на звичні речі по-новому. Те, що раніше здавалося об'ємним і важким, тепер виглядає невагомим і повітряним. Масивні об'єкти іноді взагалі зведені до контурів. Світле і легке контрастує з важким, холодним. Це стосується як колірних рішень, так і матеріалів. Сірі тони можна розбавляти лимонним і помаранчевим.

Меблі: акцент на функціональність

Самі модні в цьому році меблі - раціональні, практичні, які втілюють у собі комфорт. Проте є одна умова: предмети інтер'єру повинні мати плавні обриси. Гострих кутів слід уникати. Розкішний зовнішній вигляд будь-якого предмета меблів може надати оббивка з дорогої шкіри. У будь-якому випадку варто віддавати перевагу натуральним матеріалам.

Просто про складне

«Зелений» дизайн, архаїчні форми і часом навіть дещо кітчеві рішення - це все про дизайн-2011. Акцент варто зробити на оздоблювальні матеріали, «пограти» з полірованими і матованою поверхнями. Дуже доречно використовувати метал, композитні матеріали та скло. З квітів підійдуть сливово-синій, лавандовий і сизий. Деталі вигідно відтінятиме карамельно-коричневий.

Інсталяції, виконані в рамках названих тенденцій, можна буде подивитися на виставці Pure Village в рамках imm cologne.











Немає коментарів:

Дописати коментар