понеділок, 7 березня 2011 р.

Оригінальна заміна меблів


Щоб не витрачати гроші на купівлю меблів для створення інтер'єру винного магазину, виявляється, можна використовувати підручний, безкоштовний і прекрасний матеріал для цього - старі дерев'яні коробки для пляшок. Саме так вирішили власники швейцарського магазину «Albert Reichmuth» і запропонували створити відповідний дизайн архітектурної компанії «OOS Studios».


Ідея подібного інтер'єру з'явилася у власника бутіка, коли на складі магазину не залишилося вільного місця - все було завалено старими сосновими коробками, які залишаються від доставлених і давно вже проданих винних пляшок.

У результаті в магазині з'явився цілий комплект меблів, зроблений зі старих непотрібних дерев'яних коробок. Автори проекту вирішили особливо не мудрувати і створили шафи, столи, полки і деякі елементи декору стелі прямо з коробок, а не з деревини. Вийшло красиво і оригінально.


І справді, навіщо пропадати добру? Коробки-то зроблені з самого екологічно чистого матеріалу - дерева. А дерев'яні меблі в усі часи залишаються актуальними.

Немає коментарів:

Дописати коментар