понеділок, 7 березня 2011 р.

Cтілець, декорований панорамним дзеркалом



Кейт і Нельсон (Cate & Nelson), творчий дует зі Швеції, не так давно представили на виставці Stockholm Design Week своє корисно-декоративне творіння, що дозволяє по-новому поглянути на світ, точніше, на відображення реальності. Panorama Chair, ось воно, нове вікно в реальний світ.


Замість того, щоб декорувати спинку всякими химерностями та іншими красотами, дизайнери зробили її у вигляді дзеркала в пластиковій, як і весь стілець, оправі. І тепер дизайн спинки буде змінюватися в залежності від того, де стоїть стілець і що він "бачить" перед собою. Так, в літньому кафе або на веранді стілець буде прикрашений панорамою міста або саду, у квартирі - видом вітальні або дитячої кімнати, а в нічному клубі взагалі вийде анімована картинка, наповнена мерехтливими вогнями.


Крім того, дівчатам буде дуже зручно використовувати ці меблі як звичайне дзеркало: підправити волосся або макіяж, подивитися, чи не змазалася чи помада і чи не пом'ялась спідниця. Крім дзеркала, Panorama Chair оснащений зручним м'яким сидінням, а це - ще один плюс до карми дизайнерів проекту.

Немає коментарів:

Дописати коментар