вівторок, 8 березня 2011 р.

Ще раз про кухонні куточки


Затишок на кухні, як правило показник затишку в домі. Часто кухня є їдальнею та вітальнею одночасно, свого роду центром, в якому збирається вся сім'я. Простір кухні кухонні куточки дозволяють організувати в найкращий спосіб. Завдяки їм, за столом можна зручно розмістити навіть досить велику родину.

Кухонний куточок "Санчо"

Кухонні куточки можна назвати проміжною ланкою між диваном та лавкою. Проте вони більш жорсткі, ніж дивани для відпочинку, але при цьому м'якші від звичайних лавок. З-за розмірів кухні кухонні куточки, як правило, не призначені для сну або відпочинку, тому кухонні дивани не потребують різних механізмів, що перетворюють їх у ліжко. Але в багатьох випадках дивани обладнані відкидним сидінням, під яким можна розмістити місткий ящик.

Умови щоденної експлуатації меблів на кухні значно відрізняються від умов у вітальні або спальні. На кухні меблі часто піддаються різким перепадам температури і постійній підвищеній вологості. Також кухонні меблі піддаються атаці запахів, які глибоко вбираються в оббивку. Тому вибираючи для кухні кухонні куточки необхідно ретельно вивчити на предмет якості оббивної тканини. Оббивка кухонних меблів повинна бути стійка до вологи, спеки та холоду, не засолюється, не вбирати в себе бруд та запахи, легко чиститися.

Немає коментарів:

Дописати коментар