неділю, 6 березня 2011 р.

М'які меблі в сучасному інтер'єрі


На сьогоднішній день складно уявити собі по справжньому затишний інтер'єр вітальні без м'яких меблів. Традиційний набір м'яких меблів включає в себе диван і пару крісел. Проте останнім часом популярність подібних комплектів в значній мірі знизилася. Прагнучи до оригінальності в оформленні інтер'єру, люди все частіше схиляються до інших, менш стандартних варіантів композиціонування предметів м'яких меблів. Благо, асортимент меблевих магазинів тільки сприяє втіленню в життя навіть найсміливіших задумів.

Однак велика кількість різних варіантів, часто в достатній мірі ускладнює процес вибору того чи іншого предмета м'яких меблів. Тому перш, ніж відправлятися за покупкою треба визначитися, які конкретно функції будуть виконувати м'які меблі у вашій вітальні, чи буде це тільки місце для відпочинку всієї сім'ї чи крім цього, диван буде використовуватися в якості спального місця. Саме виходячи з цього і визначайтеся з остаточним вибором. Не забувайте і про те, що меблі в обов'язковому порядку повинні вписуватися в інтер'єр всього приміщення, відображаючи ваші естетичні смаки й уподобання.



Поспіх при виборі м'яких меблів абсолютно неприпустимий. Пам'ятайте про те, що Ви робите покупку, яку будете активно використовувати як мінімум на кілька років. Звертайте увагу на те, наскільки якісно, надійний і практичний обраний вами предмет м'яких меблів. Не економте. Так, звичайно, будь-якому покупцеві хотілося б знайти недорогий якісний варіант, ідеально вписується в дизайн приміщення. Але безкоштовний сир буває тільки в мишоловці, і часто доцільніше заплатити трохи більшу суму, ніж було заплановано, ніж придбати неякісний товар.

Немає коментарів:

Дописати коментар