пʼятниця, 25 лютого 2011 р.

Як вибрати передпокій для дому


Ніхто не стане сперечатися, що передпокій - це обличчя будь-якого будинку і квартири, саме, дивлячись на ньго, людина, яка вперше прийшла до вас у гості, складе про вас своє враження. Якщо ви надумали придбати передпокій, то вам краще не поспішати і вирішити, що ви хочете отримати від покупки меблів у це приміщення. У передпокої обов'язково повинна бути шафа, де буде висіти верхній одяг і головні убори. Крім шафи повинна бути вішалка, тут ви повісите ті речі, які одягаєте частіше за все, тут же будуть знімати верхній одяг ваші гості. Дзеркало - також важлива частина даного приміщення, насправді, дуже незручно, якщо в передпокої немає дзеркала, адже, виходячи на вулицю, ми намагаємося виглядати добре.

Однак, трюмо і столик з косметикою тут будуть недоречні, такі інтимні речі краще прибрати з сторонніх очей, та й виглядати це буде не естетично. У передпокої повинна бути тумба для взуття, без неї в квартирі буде творитися бардак, так як численне взуття буде стояти на проході, про неї будуть спотикатися всі, кому не лінь. У передпокої також можна поставити невеликий пуфик або ослін, щоб взуватися і роззуватися було зручніше.

Купувати всі ці речі окремо не має сенсу, набагато розумніше купити все одним гарнітуром, так ви заощадите час, місце і гроші. Гарнітур завжди виглядає компактніше і цікавіше, ніж разномасні меблі. Так як передпокій, частіше за все - це темне приміщення без вікон, то сюди не варто купувати темні меблі, краще купити колір ольхи, не забудьте про освітлення. Часто можна зустріти гарнітури з вбудованим підсвічуванням - це може бути дуже непоганим варіантом, тому що виглядають такі меблі досить ефектно.

Яким би маленьким не був ваш передпокій, ви завжди зможете підібрати оптимальний варіант, так як виробники меблів роблять меблі для передпокою самих різних розмірів. Щасливим володарям великих передпокоїв можна взагалі поставити там шафу-купе з дзеркальними дверима, така шафа вирішить одразу кілька проблем: вона буде і дзеркалом, і шафою, і тумбою для взуття. Виглядають такі шафи стильно й непомітно, весь ваш одяг і взуття буде приховане за його просторими дверцятами.

Яким би не був ваш передпокій, вибирайте тільки ті меблі, які будуть подобатися саме вам і впишуться в інтер'єр приміщення. Не зберігайте в передпокої зайві і непотрібні речі, пам'ятаєте, передпокій - це обличчя будинку.

Немає коментарів:

Дописати коментар