пʼятницю, 19 серпня 2011 р.

Дизайн інтер'єру 2011: стилі та тенденції


стилі та тенденції в дизайні інтер'єру 2011

Новий сезон, нові тенденції, не тільки в моді, але і в домашньому декорі. Тенденції інтер'єру 2011 проявляють все більше поваги до сімейних цінностей, етнічних коренів, вінтажним елементам та квітам, які нагадують нам про минуле. Білі, бежеві та коричневі відтінки бездоганно змішуються зі сміливими відтінками рожевого, блакитного та жовтогарячого кольорів.


Ймовірно, за часів кризи, тенденції в дизайні інтер'єру, ідеально слідували ідеї жорсткої економії за допомогою простих ліній і кольорів. Сьогодні ж можна спостерігати тенденцію до оптимізму, який дизайнери передають за допомогою яскравих кольорів і старовинних елементів. Нас запрошують в спеціальну подорож в минуле з елементами минулого, щоб відродити ідею сім'ї і своїх коренів.

Простота завжди буде в тренді, оскільки вона створює елегантність і витонченість. Повертаючись до витоків, нейтральні кольори будуть хорошим вибором 2011 року. Білий, біжевий, сірий або світло-коричневий відтінки, які, здається, надають житлу гармонію, комфорт і тепло. Що стосується матеріалів, що використовуються в інтер'єрі, то не тільки скло і кришталь, але і шерсть і бавовна є досконалими, в той час як легкі відтінки матового золотого і металевого жовтого додадуть складність і вишуканість вашому інтер'єру.

стилі та тенденції в дизайні інтер'єру 2011

З іншого боку слідуючи яскравим тенденціям ми не можемо не згадати про стилі 80-их років. Для міських інтер'єрів спробуйте використовувати сміливі відтінки червоного, кольору фуксії, бузку. Це обов'язково принесе оптимізм у ваше життя. Парусина, синтетична шкіра в декоруванні є найостаннішими трендами в дизайні квартир. Крім того актуальні обертові стільці, низькі крісла, пуфи, абажури, які будуть доповнювати внутрішню обстановку. Якщо занадто для вас, то додати стиль восьмидесятих можна за допомогою рожевих штор і сміливого кольору меблів. В якості дизайну стін розглядайте фарбування або шпалери.

Дизайн інтер'єру 2011 стилі та тенденції

Якщо говорити про бохо дизайн, нам відразу представляються вінтажні меблі і дивовижне поєднання східних елементів з легким відтінком кітчу. Щоб створити інтер'єр у стилі бохо вам потрібно використовувати незвичайні тканини, старовинні меблі у вигляді письмових столів і шаф, старовинні вази, світильники і книжкові полиці. Краще віддати перевагу відтінкам оранжевого, бірюзового, червоного, гірчично-жовтого, коричневого і золотого.

Неокласичний дизайн пропонує нам заспокійливі кольори, такі як відтінки біжевого, сірого і блакитного. Житло, оформлене в цьому стилі безсумнівно вражає своєю гармонією і вишуканістю. Часто в квартирі використовують грецькі елементи і елементи античності. Такий дизайн має чоловічу енергією і характеризується підлогою зі світлої сосни, каменю або мармуру, покритию перськими килимами. Основні елементи декору - порцелянові лампи, книги у шкіряних палітурках, бронзові статуї і гобелени.

стилі та тенденції в дизайні інтер'єру 2011

Що стосується матеріалів, то в цьому році особливо буде цінуватися натуральність. Дерево використовується в меблях, підлоговому покритті. Дуже актуальні геометричні правильні форми і мінімалістичний дизайн. В інтер'єрі часто можна побачити використання парчі й оксамиту, які створюють якийсь контраст завдяки різним колірнним гамам й текстурам.

Дизайн інтер'єру 2011 стилі та тенденції

Також читайте про інтер'єр в нашому блозі:
Меблі в стилі Хай-тек (Hi-Tech)
Як надати інтер'єру «родзинку»? Секрети дизайну
Тенденції інтер'єру-2011
Колір інтер'єру як коректор настрою
Стилі в дизайні інтер'єру

Немає коментарів:

Дописати коментар