середу, 24 серпня 2011 р.

Найдорожче ліжко в світі


Найдорожче ліжко в світі

Компанія з Арізони Parnian Furniture представила ліжко, яке, як вважають творці, є найдорожчим у світі. Дизайнер Абдолхай Парніан запевняє, що не збирався створювати меблі з немислимим цінником, а просто хотів вразити публіку незвичним виглядом ліжка. У цій заяві проглядається деяке лукавство. Справа в тому, що Абдолхай вже відомий як творець самого дорогого столу. Погодьтеся, дивно, що у нього вічно випадково виходять настільки дорогі предмети інтер'єру.

Найдорожче ліжко в світі

Над кресленнями свого шедевра пан Парніан длубався 2 роки, і ще 8 місяців його підручним знадобилося, щоб виготовити ліжко. Воно зроблене з ебенового дерева, африканського дерева сапеле та вогняного клена, плюс деталі з нержавіючої сталі та золота. Головний візуальний акцент - сонячні проміння, що сходять з ліжка - зібрані з 78 окремих дерев'яних клинів, щоб добитися ідеального ефекту.

Ціна ліжка варіюється від $ 38 000 до $ 210 000 в залежності від комплектації. За бажанням можна вбудувати утримувач і зарядник для iPad, телевізор, що висувається, або монітор для комп'ютера, приховані скриньки для речей або замовити спеціальний матрац, виготовлений вручну з натуральних компонентів.

Також читайте про ліжко в нашому блозі:
Ліжко-гойдалка "Хмаринка" від дизайнера Мануель Клокер
10 найбільш просунутих ліжок
Як вибрати ліжко для спальні
Крісло-гойдалка, колиска, та ліжко для дитини в одному модулі

Немає коментарів:

Дописати коментар