понеділок, 22 серпня 2011 р.

Крісло-гойдалка, колиска, та ліжко для дитини в одному модулі


дитяче ліжко-перевертиш Rocky

Діти ростуть так швидко, а одяг, коляски та меблі коштують так дорого ... Дехто виходить з положення, купуючи вживані предмети, або ж орендуючи коляски і ліжечка у друзів, але молоді дизайнери з Німеччини Sina Gwosdzik і Jakob Dannenfeldt разом з компанією Jall & Tofta, в якій працюють, придумали, як обійтися без комісійних магазинів і старих речей. Ймовірно, багатьом сподобається їхній проект модульного дитячого ліжечка-перевертиша Rocky, яке перетворюється і в колиску, і в крісло-гойдалку.

дитяче ліжко Rocky

Двостороннє дитяче ліжечко Rocky "приходить" до малюка спершу як колиска, поруч з якою вмістилося і крісло-гойдалка для одного з батьків, чия черга качати, годувати, сповивати або ж просто спостерігати за немовлям. Більше не потрібно стояти, схилившись над ліжечком, і качати її рукою. Можна й самому злегка погойдатися, благо, дизайнери Rocky це передбачили. Головне, не перестаратися.

дитяче ліжко-колиска Rocky

Коли ж малюк підросте, дитяче ліжечко слід перевернути догори ногами, і виявиться, що там, на іншій стороні, ховалося інше спальне місце для малюка. Убезпечити яке можна, завдяки перилам, що йдуть в комплекті з Rocky. Правда, крісло для батьків з цього боку вже не передбачено, але дитина в цьому віці вже більш самостійна, і зможе присипляти себе сама.

дитяче ліжко-гойдалка Rocky

Також читайте про дитячі меблі в нашому блозі:
Дитяча кімната в жовтогарячому
Кімната для дитини
Якими мають бути меблі в кімнаті малюка
Меблі для дітей: рекомендації по вибору
Функціональний дитячий стіл від Guillaume Bouvet

Немає коментарів:

Дописати коментар