четвер, 24 листопада 2011 р.

Меблі зі скла


стіл з кольорового скла

Меблі для житлових приміщень і комерційних структур виготовляються з різних матеріалів, які розрізняються і за естетикою, і по міцності, і за своєю вартістю. Одним з матеріалів, які все більше входять в моду є скло. Незважаючи на уявну нетривкість, скляні меблі мають високі параметри міцності і поряд з цим мають високу привабливість і декоративність.

журнальний столик зі скла

Скло виготовляється з натуральних матеріалів і за рахунок цього екологічність скляних меблів знаходиться на високому рівні. Інтер'єр з меблями зі скла має високу вишуканість та легкість, що робить приміщення більш презентабельним для гостей та комфортним для власників житла. Скло має властивості, при яких природне освітлення, або включене в кімнаті світло, заломлюється в скляній поверхні і візуально збільшує приміщення.

туалетний столик зі скла

Зі спеціальних сортів скла зазвичай виготовляються перегородки та міжкімнатні двері, журнальні столики та барні стійки, бюро і кухонні стільниці. Скло за рахунок своїх технічних параметрів дозволяє практично не боятися ударів та розмістити на собі побутову апаратуру, книги, вази і статуетки. Комбінування скла з іншими матеріалами - деревиною, відполірованою бронзою, нержавіючої сталлю, каменем і шкірою дозволяє зробити меблі більш красивими та привабливими.

столик зі скла

Для виготовлення скляних меблів використовується міцне загартоване скло, товщина якого становить не менше восьми міліметрів. При особливо великих розмірах столу або скляної вітрини в шафі товщина скла збільшується і підвищується його міцність. Для декорування скляних поверхонь використовується матове і пофарбоване скло, скло з різними малюнками та орнаментами, а також поверхні зі штучними тріщинами, що створює ефект розбитого або тріснутого скла.

скляний обідній столик

Незважаючи на те, що скло асоціюється з модними тенденціями стилю хай-тек, при сучасній обробці та комбінуванні матеріалів можна створити класичні композиції, які підходять для будь-якого інтер'єру. За словами професійних дизайнерів, меблі зі скла можуть підійти буквально до будь-якого стилю і гармонійно впишуться в будь-яке приміщення. Безсумнівно, вартість скляних меблів досить висока, але для якісного облаштування житлових приміщень бажано купувати якісні та презентабельні речі.

скляна TV-тумба

скляний стілець

офісний стіл зі скла та інших матеріалів

комплект меблів зі скла в їдальню

журнальний столик зі скла та металу

скляний мобільний столик

комп'ютерний стіл зі скла

інтер'єр офісу зі скляними меблями

TV-тумба зі скла та дерева

Також читайте статті про дизайн меблів в нашому блозі, в яких йдеться про меблі зі скла:
Ультрасучасні комп'ютерні столи
Дизайн інтер'єру 2011: стилі та тенденції
Меблі в стилі Хай-тек (Hi-Tech)
15 порад з вибору шафи-купе
Як доглядати за домашніми меблями з сучасних матеріалів. Засоби для догляду

Немає коментарів:

Дописати коментар