середу, 30 листопада 2011 р.

Інноваційні дитячі меблі для немовлят


Інноваційні дитячі меблі для немовлят

Інноваційні дитячі меблі Dream, Hug and Hide, які виробляє компанія Beaneasy з Нідерландів, мають незвичайну для меблів форму. Ліжко для малюка, комод та шафа вражають своїм  яйцеподібним дизайном. Справа в тому, що дизайнер Марсель ван Гален, який створив ці меблі, вирішив максимально відтворити для дитини атмосферу і затишок материнського лона. На його думку така форма меблів не тільки діє заспокійливо на немовля, але й являється досить безпечною через відсутність гострих кутів.

Інноваційні дитячі меблі для немовлят

Ліжко Dream

Ліжко Dream (що означає сон або мрія) має міцну і стійку раму, яка забезпечує міцну і безпечну основу для сну, а перфоровані панелі з боків і знизу забезпечують хорошу вентиляцію. Система регулювання висоти ложа дозволяє використовувати ліжко до 6-місячного віку дитини.

Комод Hug для новонародженої дитини

Комод Hug для немовляти

Комод Hug (обійми) надає багато місця для зберігання пелюшок, памперсів і багато інших необхідних речей, а також має зверху зручний майданчик для сповивання немовляти.

Шафа Hide в дитячу кімнату

Шафа Hide (укриття) досить містка і має всередині вішалку й полки. Але найбільше в ній приваблює чудовій дизайн, що нагадує за формою яйце.

Інноваційні дитячі меблі для немовлят з ​​Нідерландів

Фотоматеріали були запозичені на сайті виробника дитячих меблів з ​​Нідерландів beaneasy.nl.

Також читайте про дитячі меблі в нашому блозі та дивіться яскраві фото меблів для дітей:
20 гарних ідей дизайну дитячих кімнат
Ігрові меблі для дітей від датських дизайнерів
Стильні дитячі стільці та крісла
10 гарних ідей інтер'єру кімнат для немовляти
Максимально організовані меблі для дитячої кімнати

1 коментар:

  1. Здравствуйте!
    Меня очень заинтересовала Ваша мебель. Скажите пожалуйста Вы сможите под заказ сделать мне детскую кровать и шкаф что б дизайн соответствовал вот этому типу: http://vdm.ua/ Очень хотелось бы что бы Вы побыстрее отписали. Спасибо еще раз за Ваш блог!

    ВідповістиВидалити