понеділок, 7 листопада 2011 р.

Незвичайні меблі: стрічка-транспортер з функціями розкладного ліжка, лавки та килимка


стрічка-транспортер може бути килимком для дитячих ігор

Досить незвичайні меблі, що нагадують стрічку-транспортер для покупок, встановлену в магазинах перед касою, спроектували дизайнери з паризької студії 5.5 designers. Концепт одержав назву Karpett і був покликаний замінити собою відразу кілька предметів меблів та інтер'єру: лавку, розкладачку і килимок.

стрічка-транспортер - килимок для розваг

Автори називають свій проект Karpett поєднанням креативного гумору, естетики та простоти, - трьох важливих складових, які дозволяють сучасним меблям бути оригінальними, ненудними й тими, що досить гарно запам'ятовуються. Так, молодь рідко може собі дозволити обладнати квартиру або кімнату достатньою кількістю необхідних меблів, а це означає, що деяким предметам доведеться бути багатофункціональними. А Karpett завдяки своїй унікальній, і разом з тим - дуже простій конструкції, вигідно вирізняється на тлі вже існуючих проектів багатофункціональних меблів.

стрічка-транспортер з функціями розкладного ліжка

Так, за бажанням власника, Karpett може служити килимком-підстилкою для романтичної вечері при свічках біля каміна, або ж шезлонгом для відпочинку у парку, домашнім "кріслом" для тих, хто не любить працювати за столом, або ж тимчасовим спальним місцем для гостя. А в згорнутому вигляді килимок з валиком перетворюється на досить зручну лаву, хіба що не зовсім "домашнього" зразка.

незвичайна лавка

незвичайні стрічка в складеному стані

молодіжні меблі Karpett

Ідея створення молодіжних меблів Karpett виникла у дизайнерів з 5.5 designers спонтанно, але в короткі терміни перетворилася на досить функціональний проект, і є всі підстави вважати, що так само скоро концепт перетвориться на відчутний, реальний предмет меблів.

меблі Karpett це ліжко-килимок

меблі Karpett - розкладне ліжко для гостя

Інформація запозичена з сайту cinqcinqdesigners.com.

Також читайте про незвичайні меблі та дивіться їх яскраві фото в нашому блозі:
Гексагональний будиночок для кицьок
Шафа вкрита шампурами від Себастьяна Ерразуріза
Крісло для усамітнення з книгою від Клаудіо Д'Амор
Книжкова полиця трансформер "Трюк" від Сакури Адачі
Сучасний і унікальний диван-кабріолет з Італії
Стілець-радіатор - гарячий об'єкт голландського дизайну

Немає коментарів:

Дописати коментар