понеділок, 14 листопада 2011 р.

Як вибрати оббивку для м'яких меблів


м'які меблі з біжевою оббивкою

Зовнішність вітальні складається з безлічі складових, і не останню роль в цьому процесі грає текстиль. Колір, фактура штор, оббивки м'яких меблів, різні подушки, скатертини дозволяють створити настрій, підтримати створений стиль, розставити необхідні акценти в інтер'єрі. Однак на відміну, наприклад, від фіранок м'які меблі купуються на тривалий термін, а виходить, їх зовнішньому вигляду варто приділити особливу увагу.

м'які меблі з зеленою оббивкою

У першу чергу необхідно вирішити для себе, чи хочете ви зробити диван центральним об'єктом кімнати або ж він повинен бути нейтральним, бути фоном для втілення декораторського задуму. Колірна гамма сучасних м'яких меблів тішить своєю різноманітністю. Часто можна замовити вподобану модель практично в будь-якому кольорі: від білосніжного до насичено-синього, будь-який відтінок коричневого або сірого і т.д. Однак при виборі оббивки не варто нехтувати чинником часу: можливо, яскраво-червоний диван і здається вам помітним і стильним, але чи приємно буде на нього дивитися щодня протягом декількох років? Спокійні кольори більш практичні, вони не дратують і не набридають, а надати незвичайність інтер'єру можна за допомогою різнокольорових подушок і різних аксесуарів. Додаткові чохли для подушок дозволять вам швидко і практично без витрат змінювати енергетику приміщення і його настрій.

м'які меблі з коричневою оббивкою

Отже, для того, щоб процес вибору меблів не завдав вам зайвого клопоту, скористайтеся наступними порадами.

оббивка для м'яких меблів

Візьміть зразки оббивки
У деяких магазинах потенційним клієнтам безкоштовно або за окрему плату надаються зразки тканин і шкіри. Ви можете взяти їх додому і подивитися, як той чи інший відтінок буде виглядати при вашому освітленні, чи буде дана фактура поєднуватися з вже наявними меблями. Цей варіант ідеальний у тому випадку, якщо ви сумніваєтеся між кількома варіантами і не можете остаточно визначитися з вибором.

білий шкіряний диван

Не женіться за модою
Ті меблі, що зараз перебувають на піку популярності, швидше за все, досить швидко перестануть бути модними. До того ж у домашній обстановці такі моделі не завжди доречні. Тому грунтуйтеся на власних смакових перевагах, в цьому випадку навіть непопулярна модель створить для вас відчуття комфорту і затишку.

світлий м'який куточок

Шукайте варіанти
Не варто поспішати з покупкою. Відвідайте різні магазини, так ви зможете скласти повне уявлення про пропоновані моделі меблів. Не відмовляйтеся від допомоги продавців-консультантів, вони можуть допомогти вам підібрати найбільш відповідний варіант до створюваного вами інтер'єру.

світлозелені м'які меблі

м'які меблі з темною оббивкою

Також читайте про м'які меблі в нашому блозі, та дивіться гарні фото в повідомленнях:
Барвиста колекція м'яких меблів з сонячної Італії
Звичні класичні дивани відходять у минуле
М'який куточок "Скетч" від Редо Студіо
Матраци, які складаються в крісла
Нова колекція м'яких меблів від Ligne Roset

Немає коментарів:

Дописати коментар