пʼятницю, 29 липня 2011 р.

Меблі для дітей: рекомендації по вибору

Дитячі меблі мають величезне значення для комфорту дитини в дитячій кімнаті. А комфорт дуже важливий, тому що дитина проводить у своїй кімнаті велику частину часу.

дитячі меблі

Крім того, що дитяча кімната повинна бути розділена на зони (сон, гра, навчання, спорт і т.д.), дитячі меблі повинні бути максимально функціональними.

Найбільш оптимальний варіант - це багатофункціональні корпусні дитячі меблі, які можна змінити під потреби дитини. Це можуть бути, і ліжка на виріст, і виїзний стіл, і меблі-трансформери та ін.

меблі для дітей

Дитячі меблі в ідеалі повинні відповідати таким вимогам:

безпека: бажано, щоб дитячі меблі мали округлені краї, плавні і обтічні лінії, без прямих і гострих кутів (особливо це важливо для маленьких діток);
екологічність: бажано, щоб дитячі меблі були виконані з екологічно чистих матеріалів (в ідеалі натуральне дерево), і були покриті спеціальними нетоксичними матеріалами;
функціональність: дитячі меблі повинні бути продумані і функціональні; бажано, щоб дитячі меблі могли трансформуватися під потреби дитини (модульні або корпусні дитячі меблі);
прийнятне кольорове оформлення: психологи рекомендують, щоб меблі в дитячій кімнаті були в яскравих і чистих кольорах, які найкращим чином сприймає дитяче око; бажано також при виборі кольору меблів радитися з дитиною, адже проводити час в кімнаті буде саме вона;
дитяча кімната повинна бути цікавою для дитини: за допомогою дитячих меблів можна створити інтер'єр на будь-який смак - казку для найменших, підводне царство для діток постарше, космічний простір для школяра і стильну дитячу кімнату для підлітка.

меблі в дитячу кімнату

У дитячій кімнаті діти не тільки сплять і грають, дитяча кімната допомагає дитині рости, розвиватися і вчиться. Саме тому дитячі меблі повинні бути продумані до дрібниць.

меблі для дітей та підлітків

підліткові меблі

меблі для підлітків

дитячі меблі

дитячі та підліткові меблі

дитячі меблі фото

дизайн дитячої кімнати

меблі в дитячу кімнату

дизайн дитячих меблів

дитячі меблі

Подібні записи:
Функціональний дитячий стіл від Guillaume Bouvet
Робочі меблі для школярів
Меблі для підліткових кімнат від MisuraEmme
Багатофункціональні меблі для сидіння - дитячі гойдалки "YGO"

1 коментар:

  1. Здравствуйте!

    Подскажите пожалуйста, есть ли у Вас такой тип мебели: https://frotelly.com.ua/ Очень буду рад если Вы мне подскажите, никак не могу найти в Херсоне такую мебель. Только в Киеве нашол. Укажите в комментариях ответ пожалуйста.

    ВідповістиВидалити