суботу, 21 червня 2014 р.

Унікальний дизайн палених меблів від дизайнера з України

Унікальний дизайн палених меблів від дизайнера з України

Відомий у всьому світі український дизайнер Ярослав Галант не втомлюється дивувати новими методами виробництва і дизайну меблів. Один з останніх його дивовижних проектів - колекція обпалених меблів "Born 2b Burn". На цих фото ви можете бачити трюмо з цієї колекції та унікальні знімки обробки його поверхні вогнем. Дерев'яна поверхня швидко обпалюється при температурі 2000 °C. При такому способі структура деревини усередині залишається цілісною, а обвуглюється лише верхній шар. Після охолодження поверхню просочують спеціальною речовиною епіофтонол. Треба сказати, що речовина була винайдена Ярославом Галантом й захищена авторським патентом. Тому і вся ця технологія обробки деревини є унікальною на сьогоднішній день.

Унікальна технологія Born 2b Burn

Унікальна технологія Born 2b Burn

Унікальна технологія Born 2b Burn

Унікальна технологія Born 2b Burn

Унікальна технологія Born 2b Burn

Після кристалізації верхнього шару протягом декількох тижнів за допомогою епіофтонола, вироби покриваються лаком. Дана технологія вимагає певної майстерності й багато часу. Але, завдяки своєму епатажному вигляду, обпалені меблі "Born 2b Burn" знайшли своїх цінувальників як у Європі, так і за океаном.

обпалені меблі Born 2b Burn

обпалені меблі Born 2b Burn

Якщо ви зацікавилися творчістю Ярослава Галанта, на авторському вебсайті yaroslavgalant.com можна почитати цікаву інформацію про дизайнера і подивитися його роботи.

Ярослав Галант
Ярослав Галант серед предметів меблів з колекції Born 2b Burn

Підпишіться на наші оновлення по e-mail.

Також читайте в блозі Меблева панорама:
Сільські меблі з дерева від Mountain Woods
Колекція розкішних меблів від меблевиків з Мілану
Незвичайна колекція меблів у вигляді старовинного багажу
Розкішні дерев'яні меблі з Каліфорнії
Українська вишивка «хрестиком» на сучасних універсальних меблях з кориана

1 коментар:

  1. Могу я у Ярослава заказать вот такую мебель: http://vdm.ua/ на свою кухню? Но только мне нужно чуток переделать ее под винтаж. Где могу телефон Ярослава узнать? Мебель нужна к новому году.

    ВідповістиВидалити