понеділок, 4 квітня 2011 р.

Українська вишивка «хрестиком» на сучасних універсальних меблях з кориана


Засновник і провідний дизайнер компанії Shimma Ярослав Галант (Yaroslav Galant) (Київ, Україна) розробив самобутню колекцію меблів, засновану на використанні традиційних українських орнаментів. Ексклюзивні «національні» меблі покликані представляти актуальні світові тенденції та сучасні технології виробництва, відроджуючи традиції української народної творчості.


Меблями з «вишитої» колекції можна обставити будинок, квартиру, тематичну кімнату, готельний номер, кафе і навіть офіс. Основним матеріалом виготовлення оригінальних предметів був обраний коріан - сучасний високотехнологічний продукт від компанії DuPont ™ Corian ®.


Завдяки міцності та брудовідштовхуючим властивостям, деякі елементи колекції можуть бути використані в громадських приміщеннях і для облаштування території під відкритим небом - у парку, в саду, на ділянці біля заміського будинку або в межах відкритої тераси.


Колекція включає кушетку, диван, різні варіації столиків, стільці, крісла, лаву, круглий обідній стіл, тумбочки, шафи, люстри, меблі для ванних кімнат, дзеркала, декоративні настінні панелі та інші предмети меблів і декору.


Елегантна колірна гамма, в якій виконана колекція, розвиває тему традиційного українського одягу і рукотворних предметів декору житла. Ажурна «вишивка» хрестиком в червоних і чорних тонах виглядає ніжно й виразно на білосніжній «тканині» гладкого коріана. Віддаючи данину поваги історичним корінням, ці ошатні меблі створюють атмосферу свята і домашнього затишку.


З творчістю автора колекції можна познайомитися, відвідавши офіційний сайт його київській студії: http://www.shimma.ua/


Немає коментарів:

Дописати коментар