четвер, 19 червня 2014 р.

Шафи-каюти від Caroti

Шафи-каюти від Caroti

Для тих, хто не знає, що таке шафа-каюта, представляю сьогодні колекцію шаф-кают італійської меблевої компанії Caroti. Як ви можете бачити на цих фото, поєднання ліжка або дивана з шафою в одній цілісній конструкції і є тим, що є темою нашої сьогоднішньої розмови. Не можна сказати, що шафи-каюти користуються особливою популярністю у населення. Все-таки, не дуже зручно спати або просто відпочивати практично перебуваючи в шафі. Більшою мірою таке рішення підходить для дитячих кімнат, де і метраж поменше, і мешканці більш лояльні. Більш того, дітям дуже подобається незвичайні меблі з романтичною назвою. Шафа-каюта асоціюється з подорожжю, далеким плаванням на парусній яхті. Думаю, в такій обстановці вони почуватимуть себе досить затишно.

Шафа-каюта від Caroti

Шафа-каюта від Caroti

Шафа-каюта від Caroti

Шафи-каюти компанії Caroti виготовляються з цінних і якісних матеріалів. Корпуси роблять з багатошарового шпону, облицьованого червоним деревом окуме. Дверцята і жалюзі виготовляються з масиву червоного дерева ньянгон, обробленого для захисту від пилу. Шухляди з дерев'яного масиву збираються за принципом «ластівчин хвіст». Обробка шкіри, декорування і латунні вироби виконуються виключно вручну висококваліфікованим персоналом. Завдяки всім цим нюансам і передовим характеристикам продукція Caroti відрізняється від підробок.

Шафа-каюта від Caroti

Шафа-каюта від Caroti

Шафа-каюта від Caroti

Шафа-каюта від Caroti

Головний офіс компанії Caroti знаходиться в м. Понтедера в провінції Піза. Вони виготовляють меблі вже більше 50 років. Сьогодні це одна з найвідоміших меблевих компаній не тільки в Італії, а й у всьому цивілізованому світі. Якщо є бажання, відвідайте сайт компанії caroti.it.

Підпишіться на наші оновлення по e-mail.

Також читайте в блозі Меблева панорама:
Шафа вкрита шампурами від Себастьяна Ерразуріза
Дизайн меблів для фітнесу від Люсі Колдова
Книжкова шафа від Райніра де Йонга
15 порад з вибору шафи-купе
Як вибрати шафу-купе і не дати себе обдурити

Немає коментарів:

Дописати коментар