суботу, 14 червня 2014 р.

Диван Ніч і День

Диван Ніч і День

Популярний проект м'яких меблів Night&Day від італійської Molteni&C є системою сидіння, яка відображає сучасне життя, пов'язуючи вишуканий дизайн з сильним характером. Завдяки надзвичайній гнучкості конструкції з нею можна організувати особистий простір. Дивитися телевізор, читати гарну книгу або газету, покликати друзів на вечір, відпочити на зручному ліжку: все це легко зробити за допомогою лише одного дивана Night&Day. Завдяки похилій спинці, іронії, комфорту, смаку, фантазії і раціональності, які зібралися разом у цьому дизайн-проекті. Такі аксесуари, як маленький столик, контейнер і пуф надають проекту відчуття завершеності.

Диван Ніч і День

ЭЦей диван був спроектований іспанським архітектором-дизайнером Патріцією Уркиолою. Завдяки своїй універсальній здатності до мінливості він отримав назву "Ніч і День", що передбачає його цілодобове використання. Погодьтеся, не кожен диван може похвалитися такою функціональністю.

Диван Ніч і День

Диван Ніч і День

Диван Night&Day має в своїй конструкції дві незалежні основи, які можна використовувати як разом, так і окремо. Матраци й подушки можна класти як завгодно разом з іншими аксесуарами. У результаті виходить непередбачуваний індивідуальний дизайн.

Більше інформації про компанію та її виробах ви можете знайти на сайті molteni.it.

Підпишіться на наші оновлення по e-mail.

Також читайте в блозі Меблева панорама:
Шкіряний диван-ліжко Честерфілд з британського інтернет-магазину
Дивани майбутнього для вітальні
Колекція м'яких меблів Кекс з дивана та крісел
Диван для зняття стресу та фітнесу
Креативний диван-крісло

Немає коментарів:

Дописати коментар