четвер, 18 жовтня 2012 р.

Сільські меблі з дерева від Mountain Woods

Вітальня з меблями у сільському стилі

Дуже цікаво було дізнатися про сільський стиль в дизайні меблів, досить популярний в багатьох Штатах Америки і в Канаді. Існують навіть великі меблеві компанії, які базуються на виготовленні меблів саме в такому стилі. Приміром, компанія Mountain Woods з міста Ларамі, штат Вайомінг, за останнє десятиліття дуже розширила мережу своїх замовників по всьому північноамериканському континенті. Як не дивно, але їх сільські меблі купують багато сільських готелів і ресторанів, певно цей попит спровоковано значним притоком туристів в американську глухомань.

Спальня з меблями у сільському стилі

Їдальня з меблями у сільському стилі

Як можна побачити на цих милих фото, запозичених на сайті компанії www.mountainwoodsfurniture.com, сільські меблі зроблені з натурального, майже не обробленого дерева. І напевно, чим більше сучків буде видно на поверхні, тим крутіше. Такий вже стиль, і люди платять саме за цю самобутність, що дозволяє відчути себе в глибокому зв'язку з природою.

Крім меблів для готелів та ресторанів компанією розроблена лінійка сільських меблів для дому. Тут ви можете побачити і дитячі меблі, і передпокій, робочий кабінет з комп'ютерним столом, і що особливо потішило - тумбу для розкішного телевізора, фото якої завершує колекцію цього поста.

Дитяча кімната з меблів у сільському стилі

Передпокій з меблями у сільському стилі

Меблі для бістро в сільському стилі

Бюро в сільському стилі

Робочий кабінет з меблями у сільському стилі

TV-тумба в сільському стилі

Ви можете підписатися на наші оновлення по e-mail, натиснувши на це посилання.

Також читайте у блозі Меблева панорама:
Колекція розкішних меблів від меблевиків з Мілану
Розкішні дерев'яні меблі з Каліфорнії
Ліжко в обіймах дерева
Найдорожче ліжко в світі
Розкішні стінки для вітальні з Атланти

Немає коментарів:

Дописати коментар