вівторок, 17 червня 2014 р.

Кушетка Balcony від Vera & Kyte

Кушетка Balcony від Vera & Kyte

Норвезька дизайн-студія Vera & Kyte пропонує свій дивовижно креативний проект у вигляді симпатичної кушетки для балкона. Деякі люди із задоволенням відпочивають, читають і навіть працюють на своєму балконі. А деякі люди надають це місце своїм домашнім тваринам. У будь-якому випадку дана кушетка стане прекрасним доповненням до інтер'єру вашого балкону, якщо це дозволять його розміри.

Кушетка Balcony від Vera & Kyte

Кушетка зроблена зі сталевої рами і м'якого матраца. Розміри кушетки: 600 мм * 600 мм * 1800 мм. До кушетки ще додається 2 чудесні подушки 500 мм * 500 мм. Контактну та іншу інформацію можна дізнатися на сайті студії vera-kyte.com.

Кушетка Balcony від Vera & Kyte

Декілька слів про саму студію. Дизайн-студію Vera & Kyte представляють дві норвезькі дівчини Віра Клеппе і Ашілд Кайт. Разом вони працюють в області меблів, продуктів і внутрішньої архітектури. Вони завжди шукають нові враження, бажаючи виявити своє натхнення в кожній наступній ідеї. Цей цікавий підхід стимулює їх постійно шукати нові матеріали і естетику у всіх їхніх проектах, починаючи з об'єктів просторової конструкції. Застосовуючи аналітичний підхід, дизайнери прагнуть перетворити свою допитливість в продукти, які займатимуть споживача. За допомогою своєї роботи вони сподіваються поділитися своїм справжнім ентузіазмом у сфері дизайну!

Дизайн-студію Vera & Kyte представляють дві норвезькі дівчини Віра Клеппе і Ашілд Кайт

Підпишіться на наші оновлення по e-mail.

Також читайте в блозі Меблева панорама:
Диван Ніч і День
Веселе крісло lost in sofa
Компактні безкаркасні м'які меблі
Колекція м'яких меблів Кекс з дивана та крісел
Як вибрати оббивку для м'яких меблів

Немає коментарів:

Дописати коментар