понеділок, 4 квітня 2011 р.

Як вибрати кухню з пластику?


Зараз кухні із пластику вважаються одними з найбільш популярних, як, на думку покупців так і, на думку дизайнерів. Чим це пояснюється? Звичайно в першу чергу привабливою ціною. Однак покупець зараз не такий простий щоб його можна було спокусити лише низькою ціною. Кухні з пластику мають незаперечні достоїнства і окрім вельми демократичної ціни. Які ж? Ці якості кухонь з пластику ми і розглянемо в даній статті.

Кухня з пластику відрізняються в кращий бік від кухонь з іншими фасадами. В основі фасаду кухні із пластику застосовується МДФ або ДСП. Пластикове покриття одержують накладенням листа пластику на фасад елемента. На торці фасаду наносять кромку ПВХ або окантовують алюмінієвою стрічкою.

Як казали відомі гумористи, кухні з пластику це не тільки ... прийнятна ціна, але пристойна довговічність. Адже при дотриманні правил експлуатації кухня з пластику запросто прослужить вам 15-20 років. До того ж і догляд за нею не відрізняється особливою вимогливістю. Самі по собі кухонні меблі з пластику дуже невибагливі, стійкі до різних дій на зразок подряпин, легко переносить підвищену вологість і перепади температур, що властиві приміщенням, де готують їжу. Звичайно, може бути що це зайве, але пластикова поверхня може витримати без деформації температуру до 300 градусів. У той же час кухні з пластику екологічно чисті.

Доглядати і протирати кухню з пластику - одне задоволення. Адже ви можете застосовувати для прибирання будь-чистячий засіб, і це не завдасть шкоди поверхні.

Розглянемо основні привабливі якості кухні з пластику.

Як уже говорилося, кухня з пластику механічно стійка, тобто практично її неможливо подряпати, стійка до ударів і механічних пошкоджень, легко переносить перепади температур.

Практично не вицвітає з часом, тобто ваша кухня з часом залишиться такою ж яскравою, як у той день, коли ви її придбали. Тільки пил не забувайте стирати.

Кухні з пластику відрізняються воістину унікальною вологостійкістю, можна сказати що рідина для неї - «як з гусака вода». Так що якщо ви пролили на стільницю воду, не потрібно прожогом бігти її витирати.

Побутові хімікати для пластикової кухні не представляють ніякої небезпеки, не бійтеся пошкодити її поверхню, наприклад, оцтом. Нічого страшного не станеться. Просто необхідно протерти ганчіркою - поверхня знову чиста.

Навіть якщо ви експлуатуєте меблі для кухні з пластику в екстремальних умовах, можете бути спокійні, це не завдасть їй шкоди не в зовнішньому вигляді, ні в експлуатаційних характеристиках.

І як вже говорилося, доглядати за такими меблями не складе ніяких труднощів, такі меблі дуже невибагливі. Буває досить протерти її зволоженою ганчіркою і ось фасад вже знову блищить.

Однак не слід думати, що кухня з пластику, своєрідний, бездушний, суто функціональний комплект з предметів. Аж ніяк. Кухні з пластику можна підібрати на будь-який смак і колір. При виборі ви зустрінете і класику і модерн. Для вашого інтер'єру можна підібрати будь-яку кольорову гаму. Можна вибрати будь-які меблі, кутові або «лінієчку», гарнітури у вигляді «острова» або «півострова».


1 коментар:

  1. Дуже гарна і пізнавальна стаття. Я собі замовила кухню з пластику. В мене маленька дитина і всюди залишає відбитки своїх ручок, тому завжди повинна витирати фасади і хочу сказати таки так - така кухня дуже хороша у догляді за нею. До речі замовляла кухню в компанії New Art, що в Тернополі, ось їхній вебсайт http://new-art.te.ua/. Там досить непоганий вибір.

    ВідповістиВидалити