неділя, 3 квітня 2011 р.

Останній меблевий писк


Активний напрямок в роботі дизайнерів інтер'єру - збільшення простору приміщення шляхом максимальної уніфікації меблів. Це має важливе значення для міських малогабаритних квартир. За допомогою представлених нижче меблів можна зменшити її кількість, зробити меблі оригінальними, поліпшити функціональність і підкреслити індивідуальний стиль.

Крісло-стілець і книжкова шафа в одному - виготовлений з канадської березової фанери. Присуджена премія «десять в одному» на виставці 2008 р. в Торонто. Розміри: 600x920x843 мм


Диван Ransa - поєднання дивана з книжковою полицею.


Меблі для вітальні - складаються з трьох частин: крісло, журнальний столик, шафа для касет. При відсутності необхідності в ній, меблі легко можна заховати одні в одні, як матрьошку. Пластикові обтічні меблі виконані в чорно-білих тонах.


Крісло-гойдалка дизайнера Markus Krauss має простий дизайн, але в той-же час дуже гнучке. Воно може жорстко фіксуватися, приймаючи різні форми - у вигляді дивана, крісла або ліжка.


Це стильне крісло, щоб забезпечити повний комфорт, має поєднуватися з килимом для підлоги. Крісло розроблено голландськими студентами та виготовлено з 1000 фунтів пряжі, пропущеної через металевий каркас.


Ще один вид крісел - пластиковий корпус, усередині якого знаходиться поролонова основа. Крісла оригінальні по конструкції - але знаходить сумнів в своїй стійкості.

Офісні домашні меблі з Нью-Йорка художника Nico Yektai. Виготовлено з високоякісного натурального дерева.


До стильному інтер'єру кімнати дуже підійде підставка для телефону у вигляді барашка. От хто хто, а діти з нього не злізуть.


Немає коментарів:

Дописати коментар