четвер, 7 квітня 2011 р.

Гарно та зручно: меблі-алфавіт для кицьок


Зовсім недавно з'явилися меблі у вигляді букв і розділових знаків під назвою Spell It Out, але було б несправедливо проектувати такі стільці і столи для людей, і зовсім забути про наших ласкавих пухнастих вихованців.


Адже для багатьох коти - це повноправні члени сім'ї, і їх теж іноді варто балувати, хоча б для того, щоб уберегти від гострих пазурів своє власне крісло або диван. Чеська компанія Catworks, що спеціалізується на котячих продуктах, випустила колекцію "буквальних" меблів спеціально для кицьок, назвавши її невигадливо - "Alphabet".



Правда, алфавітом тут і не пахне, в колекцію входить лише вісім латинських букв: A, C, G, M, O, R, S і T, правда, представлених у дев'яти колірних варіантах.
Так, разом з незвичайними предметами інтер'єру, які, при бажанні, можна використовувати і людям, що проживають у квартирі, кицьки отримують свої власні стільці та столики, лежанки і кігтеточилки, з яких їх вже ніхто не посміє зіштовнути, або посварити за подряпини на поверхні.


Раз купили в будинок, значить, визнали за кішкою всі права на дані меблі. І тепер уже вона, пухнаста цариця, буде вирішувати, дозволити господареві покласти ноги на свій власний "пуфик", або пошипіти на нього для порядку.


Зрозуміло, компанія з назвою Catworks не тільки меблі для кицьок проектує, але ще масу корисних і приємних речей.

Немає коментарів:

Дописати коментар