вівторок, 27 вересня 2011 р.

10 гарних ідей інтер'єру кімнат для немовляти


Кімната для малюка з деревом та хмаринками

Тут представлені роботи від різних французьких компаній, які спеціалізуються на продажу різноманітних товарів для дітей і дитячих кімнат. Зокрема ці компанії рекламують свої товари без відриву від інтер'єру. Вони показують, як виглядають їхні речі на фоні інтер'єру кімнат для немовлят, а ми в свою чергу будемо дивитися безпосередньо на інтер'єр та меблі для цих кімнат.

Кімната для дівчинки в рожевому кольорі

Як ми можемо бачити з цих фото, інтер'єр кімнат для немовлят відрізняється не тільки специфічними меблями, але й особливим оформленням всіх їх елементів. В такому оформленні відчувається турбота дорослих про те, щоб дитина з перших місяців життя отримувала максимум інформації про світ, в якому вона народилася. Це виражається і в зірочках на стелі, і в хмаринках, деревах, різних звірятках, намальованих на стінах кімнати. І звичайно ж іграшки та різні дитячі речі із зображеннями різних персонажів з великого світу доповнюють це враження. І це дуже правильний підхід до розширення сприйняття дитини. Чим більшу інформацію містять в собі предмети інтер'єру дитячої кімнати, тим більш допитливішим та життєлюбним виросте малюк.

Кімната для немовляти з зірочками та метеликами

Кімната дитини с білосніжними меблями

Кімната для немовляти з деревом та гарним килимком

Кімната для немовляти з дуже зручним ліжком

Функціональне ліжко для немовляти

Кімната для малюка із шафою-будиночком

Кімната для дитини та возик для іграшок

Кімната для малюка з жирафом на стіні

Також читайте про дитячі меблі в нашому блозі:
Максимально організовані меблі для дитячої кімнати
Стильні меблі для дитячої ігрової кімнати
Крісло-гойдалка, колиска, та ліжко для дитини в одному модулі
Дитяча кімната в жовтогарячому
Кімната для дитини

2 коментарі:

  1. А сколько для малиша может стоить такое туалетное оборудование: https://devisan.com.ua ? Может быть Вы подскажите как правильно это приобрести что бы секономить? И стоит ли вообще?

    ВідповістиВидалити