четвер, 15 вересня 2011 р.

Дзеркало для ванної кімнати з потайними скриньками та гачками


Дзеркало для ванної кімнати з потайними скриньками та гачками

У передпокої або ванній, вітальні або власній спальні, - жінки воліють чипуритися і робити макіяж там, де є вдале освітлення, і де висить найзручніше дзеркало. Але головне, це щоб жінка подобалася собі в цьому дзеркалі, і дуже прикро, якщо дзеркало - є, а поличок або скриньок біля нього - немає. Щоб позбавити жінку від цих переживань, а інтер'єр - від зайвих поличок з тумбочками, французькі дизайнери Celine Merhand і Anais Morel придумали стильне і функціональне дзеркало під назвою Precious, - "дорогоцінне".

кольорові потайні скриньки збоку дзеркала

Спочатку Precious було призначене для ванної кімнати, а щоб позбавити косметику і прикраси від впливу вологи, усі скриньки, полички та гачки для прикрас і косметики дизайнери заховали всередину дзеркала.

Висувні гачки з іншого боку дзеркала

У підсумку разом з дзеркалом ми отримуємо ряд гачків для сережок, намиста і ланцюжків, і  навіть шийних хусток. А різнокольорові тумбочки, вбудовані в раму, можуть зберігати як персні та підвіски, так і шпильки, косметику, предмети особистої гігієни. Втім, якщо кольорові скриньки не припадуть до смаку, дизайнери передбачили також білі, однотонні.

Висувні гачки ховаються всередену дзеркала

Незважаючи на те, що дзеркало Precious представлене як дзеркало для ванної кімнати, воно буде однаково вдало виглядати в будь-якому іншому приміщенні. Головне, щоб освітлення було хорошим, і було, що покласти в "потайні" скриньки.

Дзеркало для ванної кімнати з білими потайними скриньками

Також читайте про меблі для ванної кімнати в нашому блозі:
Стильні меблі для ванної
Доглядаємо за ванною та душем
Правильний догляд за меблями для ванної кімнати

Та можливо вам буде цікаво переглянути інші повідомлення про меблі:
Дизайн меблів для фітнесу від Люсі Колдова
Меблі в стилі Хай-тек (Hi-Tech)
Меблі для підліткових кімнат від MisuraEmme

Немає коментарів:

Дописати коментар