понеділок, 13 травня 2013 р.

Ray - стілець для розвитку здорової постави у дітей

Ray - стільчик для розвитку здорової осанки у дітей

З незапам'ятних часів стільці і крісла не вважалися шкідливими для здоров'я людини. Однак останні два десятиліття у зв'язку зі зростаючими епідеміями ожиріння та іншими захворюваннями, що прогресують в результаті малорухливого способу життя, змушують меблевиків поставитися уважніше до цієї проблеми.


Ray представляє з себе стільчик на коліщатках, оснащений дуже гнучким сидінням.

Промисловий дизайнер з Ірландії Саймон Деннехи придумав геніальний витвір, що називається Ray і представляє із себе стільчик на коліщатках, оснащений дуже гнучким сидінням. Таке сидіння не дозволяє школяреві розкинутися на стільчику, а навпаки змушує його прийняти оптимальну для постави позу. На відміну від традиційного стільчика, де кут між спиною та стегнами від прямого прагне до гострого, стільчик Ray зроблений таким чином, що цей кут більш розгорнутий й становить 100 і більше градусів. Таким чином м'язи ніг учня завжди злегка напружені, а спина пряма і торкається спинки стільця. Крім того, висота стільчика налаштовується під будь-який зріст.

Стільці для школи Ray

Ray - стільчик для розвитку здорової постави у дітей

Стільці Ray в класі

Стілець Ray з партою

Ray - стільчик для розвитку здорової постави у дітей

стільці Ray

Ця модель стільчика для школярів була визнана багатьма приватними школами за участю інститутів охорони здоров'я як та що сприяє розвитку здорової постави у дітей і вже сьогодні користується великою популярністю. Докладніше дізнатися про стілець Ray можна на сайті розробників даних меблів perch.ie.

Натисніть на це посилання щоб підписатися на наші оновлення по e-mail.

Також читайте у блозі Меблева панорама:
Компактна парта для самих маленьких
Меблі для школи руками студентів
Робочі меблі для школярів
Функціональний дитячий стіл від Guillaume Bouvet
Меблі для дітей: рекомендації по вибору

Немає коментарів:

Дописати коментар