пʼятницю, 10 серпня 2012 р.

Простота і мінімум меблів в дизайні інтер'єру передпокою


Передпокій ELEA

Вивчаючи світові тенденції дизайну передпокою ми відшукали серію фотографій меблів для передпокою від німецької компанії Hulsta. Нас вразила легкість і компактність їх виробів, а також простота, з якою ці речі використовуються в дизайні інтер'єру передпокою. Напевно, ні для кого не секрет, що меблі компанії Hulsta славляться високою якістю, і що представники компанії найретельнішим чином ставляться до вибору матеріалів, з якого компанія робить свої меблі. Тому з неприхованим здивуванням нам хочеться поділитися з вами тими напрацюваннями в дизайні прихожих, які ви бачите на цих фото.

Це чудові світлі, святкові передпокої, які складаються з мінімуму предметів меблів. Немає сенсу заставляти простір масивними шафами для одягу всіх пір року. Залишено лише найнеобхідніше, те що потрібно для зберігання речей на сьогодні-завтра, ну можливо на поточний тиждень. Зате такий передпокій вражає розміром вільного простору, особливо, коли приходять гості.

Передпокій TAMETA

Передпокій TAMETA

Передпокій XELO

Передпокій со скамейкой

Передпокій ENCADO II

Передпокій ENCADO II

Для наочності ми використали фото зображення меблів для передпокою, що розміщені на сайті компанії-виробника hulsta.com.

Передпокій LILAC

Передпокій LILIUM

Передпокій LILIUM

Передпокій LILIUM

Передпокій MENTO

Також читайте у блозі Меблева панорама:
Меблі для передпокоїв від Sudbrock
Як вибрати передпокій для дому
10 гарних ідей інтер'єру кімнат для немовляти
20 гарних ідей дизайну вітальні
Як надати інтер'єру «родзинку»? Секрети дизайну

Немає коментарів:

Дописати коментар