вівторок, 13 грудня 2011 р.

Унікальний міні стіл-стілець для міні-офісу або студії


Унікальний міні стіл-стілець

Унікальний комплект меблів, що складається з міні-столу, що перекидається, і кулі-стільця був спроектований бельгійським дизайнером Еллен Екторс. Нас дуже здивувала така новаторська ідея, тому що в ній досить незвично реалізувалася концепція "швидкого" робочого місця. А в поєднанні кількох таких комплектів також можливе рішення організації "швидкого" офісу.

унікальний стілець для студії

Дизайнери назвали цей унікальний комплект меблів SwiTCh Table & Chair. Виготовляється він з двердого європейського дуба, а м'яка частина його обшита шкірою. Предмет меблів, який служить столом, може перекидатися і служити спинкою дуже креативного крісла, якщо до неї підкотити стілець у вигляді шкіряної кулі. Кілька комплектів столів та стільців SwiTCh дають можливість створювати найрізноманітніші варіанти обстановки. Причому така обстановка мобільна і легко змінювана. Такі меблі цілком могли б скласти фрагмент інтер'єру якої-небудь молодіжної творчої студії або міні-офісу, та бути корисними в процесі роботи.

цій пані почувається дуже зручно на стільці SwiTCh

Декілька комплектів меблів SwiTCh складають повноцінний офіс або студію

Ці прекрасні фото меблів запозичені на сайті switchtablechair.biz.

Унікальний міні стіл-стілець для міні-офісу або студії

Також нам люб'язно надали відео меблів SwiTCh Table & Chair, де показано, як легко унікальне креативне крісло трансформується в робочий міні-стіл, і навпаки. Приємного перегляду!



Якщо вам сподобалася наша фото замітка, підписуйтесь на наші оновлення в формі підписки по email (в правій колонці вгорі).

Також читайте про столи та стільці і дивіться їх яскраві фото в нашому блозі:
Складний стілець-тринога від Джека Сміта
Комп'ютерний стілець-столик "Тандем"
Стілець OFO
Стіл для кабінету "Хвиля" від Роберта Бру
Сучасний комп'ютерний стіл

Немає коментарів:

Дописати коментар